esca studio restaurant tasting menu

foglalás és kapcsolat

Asztalfoglaláshoz keressen szabad asztalt az opentable felületén!

További információért vagy 6 főnél nagyobb csoport foglalásához lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

1074 Budapest, Dohány utca 29.

reservation@escastudiorestaurant.com

+36 30 752 15 09

 

 

facebook.com/escastudiorestaurant

 

Menü

Szezonális kínálattal várjuk vendégeinket. Kettő, négy és hatfogásos menü választható, borpárosítással vagy anélkül.

Borlapunk jelenleg 60 tételt tartalmaz magyar pincészetek boraiból válogatva, illetve több különböző champagne-t is kínálunk.

Ha bármilyen ételallergiája vagy érzékenysége van kérjük, a rendelés előtt jelezze felszolgálónknak!

(A honlapon található menü tájékoztató jellegű, az étteremben található étlap az elérhető alapanyagok függvényében eltérhet az itt felsoroltaktól.)

Előételek és főételek

előételek

 

makréla - spenót - tengeri spárga - kapor

krystale osztriga +2500

tatár - szarvasgomba - parmezán - kapribogyó

sülthagyma leves - tojás - téli savanyúságok

füstölt savanyú káposzta - alma - mustár

kacsamellsonka - tejföl - retek - tökmag  +1500

 

főételek

 

bbq gomba - pisztácia - zöld curry - rügysaláta

pisztráng - csicsóka - savanyított shiitake gomba - meyer citrom

csirkemell - kelbimbó - körte - guanciale

libamáj - birsalma - paszternák - szarvasgomba + 2500

borjúnyelv - hokkaido tök - piemonti mogyoró - chili

argentin bélszín steak - sült cékla - roquefort sajt - torma +3500

 

az árak forintban értendők és tartalmazzák az áfát. Az étel és italfogyasztásra 12,5 % szervízdíjat számolunk fel.

Desszertek

desszertek

 

taleggio - juharszirup - levendula - kávé

csokoládé ganache - tonkabab - szilva - fahéj +1500

sült gesztenyepüré - pekándió - tejszín

 

menüink

 

2 fogás: 4500

(előétel és főétel vagy főétel és desszert)

Borpárosítás: 3500

 

4 fogás: 8500

(két előétel, egy főétel és egy desszert)

Borpárosítás: 6000

 

6 fogás: 12000

(két előétel, két főétel, sajt és egy desszert)

Borpárosítás: 9000

 

az árak forintban értendők és tartalmazzák az áfát. Az étel és italfogyasztásra 12,5 % szervízdíjat számolunk fel.

ESCA menu smoked duck ham big green egg fig beetroot michelin

Rólunk

Az ESCA studio restaurant Fehér Gábor séf/tulajdonosa azután, hogy pár évet eltöltött jó nevű hazai éttermekben, Dániában gyűjtött tapasztalatot, majd a párizsi Le Cordon Bleu iskolában képezte magát. Budapestre visszatérve megnyitotta az őt fémjelző kicsi, de annál személyesebb éttermét a belváros szívében.


Dohány utcában található éttermünk 16 fő befogadására alkalmas, letisztult, skandináv stílust képviseli mind enteriőrben, mind az ételekben.

 

Nyitvatartás:

Hétfőtől Péntekig

12:00-15:00 ebéd (csak foglalásra)

18:00-23:00 vacsora

about_esca_feher_gabor

Privát vacsora és rendezvények

Éttermünk kiváló helyszín bármilyen alkalomra, hiszen elegáns környezetben tudja lebonyolítani privát vacsoraeseményeit. Ha úgy dönt, hogy az ESCÁba kíván rendezvényt szervezni kérjük, vegye figyelembe, hogy éttermünkben legfeljebb 16 fő számára tudunk ültetett vacsorát biztosítani. További információért és egyedi ajánlatért lépjen velünk kapcsolatba a hello@escastudiorestaurant.com email címen!

tabla

Az ESCA csapata büszkén mutatja be legújabb projektjét, a TÁBLÁt!

Nyitvatartás:

Hétfőtől - péntekig

8:00 - 15:00 reggeli, brunch

・・・

Egész napos reggeli és brunch a TÁBLA-n.

Menü a TÁBLA facebook oldalán:  facebook.com/tablabudapest/menu/

Egyedi ajánlatokért vagy foglalás ügyében keress minket a tabla@escastudiorestaurant.com email címen.

tabla_budapest