esca studio restaurant tasting menu

Rólunk

Az ESCA studio restaurant Fehér Gábor séf/tulajdonosa azután, hogy pár évet eltöltött jó nevű hazai éttermekben, Dániában gyűjtött tapasztalatot, majd a párizsi Le Cordon Bleu iskolában képezte magát. Budapestre visszatérve megnyitotta az őt fémjelző kicsi, de annál személyesebb éttermét a belváros szívében.


Dohány utcában található éttermünk 16 fő befogadására alkalmas, letisztult, skandináv stílust képviseli mind enteriőrben, mind az ételekben.

 

Nyitvatartás:

Hétfőtől Péntekig

12:00-15:00 ebéd (csak foglalásra)

18:00-23:00 vacsora

about_esca_feher_gabor

Menü

Szezonális kínálattal várjuk vendégeinket. Kettő, négy és hatfogásos menü választható, borpárosítással vagy anélkül.

Borlapunk jelenleg 60 tételt tartalmaz magyar pincészetek boraiból válogatva, illetve több különböző champagne-t is kínálunk.

Ha bármilyen ételallergiája vagy érzékenysége van kérjük, a rendelés előtt jelezze felszolgálónknak!

(A honlapon található menü tájékoztató jellegű, az étteremben található étlap az elérhető alapanyagok függvényében eltérhet az itt felsoroltaktól.)

Előételek és főételek

előételek

 

gillardeau osztriga +2500

sülthagyma leves, tojás, savanyított hagyma, snidling

makréla, spenót, sült újhagyma, tengeri spárga

tatár, szarvasgomba, parmezán, kapribogyó

tarlórépa leves, calamansi citrom, áfonya, alma

kacsamell sonka, tejföl, Bott Frigyes tökmagolaj +1500

 

főtételek

 

bbq gomba, pisztácia, zöld curry, római saláta

borjúnyelv, hokkaido tök, méz, tökmagolaj

csirkemell, paszternák, kelbimbó, körte

argentin bélszín steak, sült cékla, szeder, roquefort sajt, torma +3500

mangalica császár, piemonti mogyoró, chili, kovászos uborka

akasztói szikiponty, burgonya, szalonna, tejföl, halászlé mártás +2500

 

Az árak forintban értendők és tartalmazzák az áfát. Az étel és italfogyasztásra 12,5 % szervízdíjat számolunk fel.

Desszertek

desszertek

 

taleggio, juharszirup, levendula, tört kávé

ruby csokoládé ganache, füge, tonkabab, balzsamecet

brontei sós pisztácia és vanília fagylalt, olívaolaj +1500

 

menüink

 

2 fogás: 4500

(előétel és főétel vagy főétel és desszert)

Borpárosítás: 3000

 

4 fogás: 8500

(két előétel, egy főétel és egy desszert)

Borpárosítás: 5000

 

6 fogás: 12000

(két előétel, két főétel, sajt és egy desszert)

Borpárosítás: 7000

 

Az árak forintban értendők és tartalmazzák az áfát. Az étel és italfogyasztásra 12,5 % szervízdíjat számolunk fel.

ESCA menu smoked duck ham big green egg fig beetroot michelin

foglalás és kapcsolat

Asztalfoglaláshoz keressen szabad asztalt alább az opentable felületén!

További információért vagy nagyobb csoport foglalásához lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

1074 Budapest, Dohány utca 29.

reservation@escastudiorestaurant.com

+36 30 752 15 09

 

 

facebook.com/escastudiorestaurant

 

 

ÉRTÉKELJEN MINKET TRIPADVISORON. KÖSZÖNJÜK!

Privát vacsora és rendezvények

Éttermünk kiváló helyszín bármilyen alkalomra, hiszen elegáns környezetben tudja lebonyolítani privát vacsoraeseményeit. Ha úgy dönt, hogy az ESCÁba kíván rendezvényt szervezni kérjük, vegye figyelembe, hogy éttermünkben legfeljebb 16 fő számára tudunk ültetett vacsorát biztosítani. További információért és egyedi ajánlatért lépjen velünk kapcsolatba a hello@escastudiorestaurant.com email címen!

tabla

Az ESCA csapata büszkén mutatja be legújabb projektjét, a TÁBLÁt!

Nyitvatartás:

Hétfőtől - péntekig

8:00 - 15:00 reggeli, brunch

・・・

Egész napos reggeli és brunch a TÁBLA-n.

Menü a TÁBLA facebook oldalán:  facebook.com/tablabudapest/menu/

Egyedi ajánlatokért vagy foglalás ügyében keress minket a tabla@escastudiorestaurant.com email címen.

tabla_budapest